Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Σβηστε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το λογαριασμο σας στο Facebook (και δεν εννοω το deactivate)

Το παρον δε το εχω τεσταρει , απλα το αναδημοσιευω στα ελληνικα να ειναι κατανοητο σε εσας


Οταν κανετε deactivate το λογαριασμο σας στο fbook ο λογαριασμος απενεργοποιειται μεν αλλα δεν σβηνεται οριστικα. Αν καποιος χρησιμοποιησει τους κωδικους σας και ξανακανει login ο λογαριασμος ενεργοποιειται ξανα κανονικα και φαινονται τα παντα

Αρα, πως τον κανουμε delete. Δεν ειναι ευδιακριτο να γινει ευκολα, θα πρεπει να πατε σε αυτο το link χειροκινητα:  https://www.facebook.com/help/delete_account


Προσοχη ειναι μονιμο δεν επανερχεται ο λογαριασμος σας μετα απο αυτο, δεν ειναι οπως το deactivate (απενεργοποιηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου