Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Αν πουλησετε η χαρισετε το κινητο σας ΠΡΟΣΟΧΗ στα δεδομενα σας


Οπως και στα PC/Laptop ισχυει και εδω το ιδιο πραγμα. Οταν σβηνουμε ενα αρχειο δεν ειναι σιγουρο οτι σβηνεται κιολας. Αν δε γραφτει κατι αλλο απο πανω του η πληροφορια υπαρχει κανονικα απλα εχει μαρκαριστει ως "κενη". 

Αρα ακομα κι αν κανετε επαναφορα εργ. ρυθμισεων τα δεδομενα (η εστω καποια απο αυτα ειναι θεμα τυχης) θα υπαρχουν απο κατω και ενας καπως πιο πεπειραμενος χρηστης θα κατεβασει ενα προγραμμα undelete και θα τα επαναφερει

Λυση: Φανταζομαι εφοσον ισχυει το ιδιο με τα κομπιουτερ, θα πρεπει να κατεβασετε ενα προγραμμα οριστικης διαγραφης wipe (επανεγραφης τυχαιων δεδομενων απο πανω) για να ειστε σιγουροι οτι θα πετυχετε αυτο που θελετε με μικροτερη πιθανοτητα ισως και καθολου να μπορεσει ο αλλος να δει τα αρχεια που ειχατε σβησει με την επαναφορα ρυθμ. η την απλη διαγραφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου